Välikohtaus LeKi:n Mestis-joukkueessa

Jarkko Gladin ja Toni Niemen sopimukset irtisanottu

LeKi Hockey osakeyhtiön hallitus kokoontui sunnuntaina 16. maaliskuuta puimaan välikohtausta, jonka osapuolina olivat olleet Kisan Mestis-joukkueen päävalmentaja Jarkko Glad ja kapteeni Toni Niemi.

Välikohtaus tapahtui varhain sunnuntaiaamuna 9. maaliskuuta, kun viimeinen ottelu Mestiksessä oli edellisillalla käyty. Kyse ei ollut seuran tapahtumasta, vaan henkilöt tapasivat toisensa vapaa-ajallaan.

– Poliisi tutkii asiaa, joten sen kummemmin ei yksityiskohtia voi tiedottaa. Yhtiön hallitus päätyi irtisanomaan valmentaja Gladin sopimusoption sekä Niemen pelaajasopimuksen, joka olisi maaliskuun loppuun muutenkin päättynyt. Sopimusten purut tehtiin yhteisymmärryksessä molempien osapuolten kanssa, sanoo LeKi Hockeyn hallituksen puheenjohtaja Jani Huurne.

– Todella harmittava episodi, mutta tästä on suunnattava katse eteenpäin, painottaa Jani Huurne.

Kommentit (2)

  1. siili

    Näin siinä sitten käy, kun joukkuehenki on olematonta. Joukkueen nimeksi sopisi vallan mainiosti
    Lempäälän Kierrätys. Aivan käsittämätöntä on 75 eri pelaajan lauma yhden kauden aikana. Jos Lekillä oli farmisopimus Tapparan ja osin Ilveksenkin kanssa – miksei tyydytty näihin lainapelaajiin.
    Pelaajia haalittiin kauden aikana ympäri Suomea. Niinpä lopputulos oli nähdynlainen. Joukkuehengestä ei mitään tietoa ja kaiken kukkuraksi valmentaja ja joukkueen kapteeni selvittelevät välejään jälkihöyryissä. Mihinkään juhlaan ei todellakaan ollut aihetta!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?