LeKi-futis taisteli ansiokkaasti cupissa

Hyvä taistelu, mutta 0–2-tappio. Siinä LeKi-futiksen saldo sunnuntaina 16. maaliskuuta Suomen cupin neljännen kierroksen ottelussa, jossa vastassa oli kaksi sarjatasoa ylempänä pelaava JBK Pietarsaaresta.

LeKi oli päässyt neljännelle kierrokselle asti lyömällä ensiksi Parolan Visan lukemin 1–0, seuraavaksi TamU-K:n lukemin 2–1 ja vielä Janakkalan pallonkin niukin lukemin 4 – 3.

JBK-ottelu piti käydä Sääksjärven tekonurmella, mutta lumisade ja pakkanen pakotti siirtämään ottelun Valkeakosken Saharan lämmitettävälle nurmelle. JBK hallitsi ottelua, mutta omat saumansa oli lempääläisilläkin. Muutamasta hyvästä paikasta ei maaleja vain saatu aikaan.

Peli ratkesi harmillisesti aivan lopussa, kun LeKi vielä haki tasoitusta 1–1:een. Puolustajan tulkittiin palauttaneen pallon maalivahti Jyri Leinoselle, mistä seurasi noin viidestä metristä epäsuora vapaapotku, jonka JBK käytti siekailematta hyödykseen. Cupin väännöt olivat kuitenkin erinomaista treeniä tulevaan nelosdivisioonan kauteen, johon LeKi-futis on valmistautunut Lassi Lehtosen valmennuksessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?