Naisten Pankki esittäytyy Olkkarissa

Naisten Pankki on Kirkon Ulkomaanavun hallinnoima rahasto kehitysmaiden naisten tukemiseksi. Se perustettiin vuonna 2007, ja nyt toimintaa on yli 30 paikkakunnalla. Toimintansa aikana Naisten Pankki on kerännyt lahjoituksia yli kuuden miljoonan euron verran. Lahjoituksilla rahoitetaan hankkeita ja pienyrityksiä, jotka edistävät naisten koulutusta, yritystoimintaa ja tietoisuutta omista oikeuksistaan.  Rahoittamisen keinoja ovat erityisesti pienlainat, kyläpankkitoiminta ja tyttöjen ammattikoulutus. Naisia tukemalla parannetaan koko perheen elämää. Lisää Naisten Pankin toiminnasta kertoo seurakuntapastori Päivi Aikasalo keskiviikkona 2. huhtikuuta Olkkarissa järjestettävässä infoillassa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?