Vaaratilanteita liikenteessä

Tiistaina 18. maaliskuuta Sääksjärven liittymän läheisyydessä moottoritiellä nähtiin useampi vähältä-piti-tilanne. Ensimmäinen tapahtui Helsinkiin menevällä kaistalla, kun rekasta irtosi rengas osuen muutamiin autoihin ja pysähtyen ajokaistalle. Kello neljän iltapäiväruuhkan aikoihin tielle jäänyt rengas aiheutti useita soittoja hätäkeskukseen. Kuskia epäillään liikenneturvan vaarantamisesta.

Pari tuntia myöhemmin kohti Tamperetta ajanut ulkopaikkakuntalainen mieskuljettaja menetti henkilöauton hallinnan palatessaan ohitustilanteesta, jolloin auto päätyi katolleen ojaan. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Molemmissa tapauksissa säästyttiin henkilövahingoilta.

Lauantaina 22. maaliskuuta onnettomuusriski ilmeni Katepalintiellä, kun poliisi pysäytti ulkopaikkakuntalaisen mieskuljettajan. Puhalluksen tulos 1,7 promillea johti epäilyyn törkeästä rattijuopumuksesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?