Vaaratilanteita liikenteessä

Tiistaina 18. maaliskuuta Sääksjärven liittymän läheisyydessä moottoritiellä nähtiin useampi vähältä-piti-tilanne. Ensimmäinen tapahtui Helsinkiin menevällä kaistalla, kun rekasta irtosi rengas osuen muutamiin autoihin ja pysähtyen ajokaistalle. Kello neljän iltapäiväruuhkan aikoihin tielle jäänyt rengas aiheutti useita soittoja hätäkeskukseen. Kuskia epäillään liikenneturvan vaarantamisesta.

Pari tuntia myöhemmin kohti Tamperetta ajanut ulkopaikkakuntalainen mieskuljettaja menetti henkilöauton hallinnan palatessaan ohitustilanteesta, jolloin auto päätyi katolleen ojaan. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Molemmissa tapauksissa säästyttiin henkilövahingoilta.

Lauantaina 22. maaliskuuta onnettomuusriski ilmeni Katepalintiellä, kun poliisi pysäytti ulkopaikkakuntalaisen mieskuljettajan. Puhalluksen tulos 1,7 promillea johti epäilyyn törkeästä rattijuopumuksesta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>