Asuntomurtosarja jatkuu Vesilahdessa

Maanantain ja tiistain välisenä yönä 31. maaliskuuta – 1. huhtikuuta murtauduttiin rakenteilla olevaan asuntoon Koskenkylässä. Saaliiksi rikolliset saivat tällä kertaa sisustustavaraa, koska arvokkaita kodinkoneita tai työkaluja ei talossa ollut. Tekotapa on samanlainen kuin aiemmissa rakennustyömailla tapahtuneissa murroissa. Helmikuussa alkaneen murtosarjan tutkinta ei ole edistynyt toivotusti. Poliisi varoittaa murtoliigasta ja kehottaa varautumaan kutsumattomiin vieraisiin murtohälyttimin ja tehostamalla mahdollisuuksien mukaan vartiointia.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>