Luontevasti lajitellen Vesilahdella

Vuonna 2016 biojätettä ei enää saa kipata kaatopaikalle. Vesilahdella biojätteen keräys alkoi syksyllä 2013. Kosken- ja Kirkonkylässä sijaitsevia kunnan kiinteistöjä biojäteauto jo kiertelee, mutta kuorma ei vielä näistä pysähdyksistä täyty. Pirkanmaan Jätehuolto toivoo alueelle lisää keräyspisteitä, mutta taloyhtiöiden päätöksiä syntyy vasta, kun vuosikokoukset on pidetty.

− Biojäteasia on kyllä tarkoitus ottaa esiin kevätkokouksessa.  Alustavasti on toki keskusteltu, ja keräysastiaa on kyselty, kertoo asunto-osakeyhtiö Vesilahden Kesäyön isännöitsijä Ilpo Vähäruohola.

Pirkanmaan Jätehuolto rohkaiseekin hankkimaan biojäteastian taajama-alueella myös omakotitaloon, vaikka yhdessä naapurien kanssa. Sääksjärvellä perustetusta biokimpasta kerrottiin Lempäälän-Vesilahden Sanomissa joulukuussa. Neuvoja ja vinkkejä jäteasioissa voi kysellä myös Pirkanmaan Jätehuollon neuvojilta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>