Kevät saa pyörävarkaat liikkeelle

Tampereen seudulla ja koko Sisä-Suomessa pyörävarkaudet ovat yleistyneet kevään tulon myötä. Kun vielä tammi-helmikuussa poliisille kirjattiin yhteensä 62 rikosilmoitusta Tampereella, maaliskuusta tähän päivään niitä on kirjattu Tampereella jo 65 kappaletta. Pelkästään Jopo-merkkisiä polkupyöriä on ilmoitettu anastetuksi 16 kappaletta.

Pyörävarkauksia voi estää säilyttämällä pyörää lukitussa tilassa ja hyvin lukittuna. Pyörä on hyvä lukita aina, vaikka poistuisi sen luota vain lyhyeksi aikaa. Käyttökelpoisin lukko on sellainen, jolla voi kiinnittää pyörän johonkin kiinteään esineeseen. Pyörästä ja sen tunnistetiedoista on hyvä ottaa kuva varmuuden vuoksi. Kuvasta voi olla hyötyä, jos pyörä varastetaan tai sitä vahingoitetaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?