Olkkarin vappu 1.5.

Lempäälän ev.-lut. seurakunnan aktiivit järjestävät jälleen tänä Olkkarin Wappu -tapahtuman vapunpäivänä torstaina 1. toukokuuta,

Ohjelma levittäytyy koko Lempoisten keskustan alueelle: Kirkkotorille, kahvila Olkkariin, sen terasseille ja Lempoisten seurakuntatalolle. Edellisenä vuonna kävijöitä oli useita satoja.

Koko perheen tapahtumassa on iloista ja rentoa ohjelmaa, musiikkia ja vappuisia herkkuja.

Ohjelma elää vielä, mutta tulossa on Lempäälän mieskuoron esitys Kirkkotorilla, moottoripyöräkerho Gospel Riders, lasten taikuriryhmä, piirustuskilpailu, pikahierontaa, kasvomaalausta, kirpputori ja kirjanvaihtotori, Kimbilio-onnenpyörä ja arpajaiset.

Olkkarin Wapussa on luvassa myös terveiset suoraan Tansaniasta Kimbilio-turvakodin rakennustyömaalta. Morogorosta lentävät Lempäälään vapaaehtoistyöntekijät Irja ja Veikko Aro-Heinilä sekä paikallinen seurakunnan/hiippakunnan työntekijä.

Vapputapahtuman jatkona on Suomalainen messu -konsertti Pyhän Birgitan kirkossa, jossa esiintyy Pietari & Kalat -kuoro.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>