LeKi-futis hakee parannusta viime kauden seitsemänteen sijaansa

Jalkapallon nelosdivisioona alkaa lempääläisittäin sunnuntaina 27. huhtikuuta, kun LeKi-futis saa vastaansa viime kaudella sarjaa ylempänä pelanneen Tervakosken Padon. LeKi:n leirissä sarjakautta odotellaan levollisena.

Joukkue on vahvistunut viime vuodesta. Joukkueen valmennusasiat ovat olleet syksystä saakka hyvässä jamassa. Varmuutta tuovat kohtuullisen hyvin sujuneet harjoituspelit etenkin Suomen cupissa.

Lehtosen Lassi palasi joukkueen peräsimeen ja sai avukseen Leinosen Jyrin ja Laaksosen Reijon. Valmennus on meillä nelosen tasolle laadukas, tiedottaa LeKi-futiksen puheenjohtaja Petri Mäkinen, joka itse joutui viime vuonna yllättäen vetämään edustuksen valmennuksen, koska tehtävään ei ketään löytynyt.

Päävalkku Lehtonen vietti pääsiäisen rapakon tuolla puolen Yhdysvalloissa, mutta on piiskannut uudella innolla joukkuetta yhden välivuoden jälkeen. Isoja menetyksiä LeKi ei kokenut pelaajamarkkinoilla, mutta uusia sinimustia on neljä: Jesse Lappi, Lari Ruotsalainen, Solmu Laaksonen ja Veli-Matti Latvala, jotka ovat puheenjohtaja Mäkisen kommentoinnin perusteella pelimiehiä kukin nelosdivarin tasolla.

Viime kaudella LeKi-futis sijoittui seitsemänneksi ja nyt on selvä tarkoitus ja pyrkimys parantaa sijoitusta, vaikka sarjan tasoa veikataan yleisesti kovemmaksi kuin aikoihin. Tason nousun perusteluina ovat vankat nousijajoukkueet, kuten TamU-K, Melody ja Ilveksen kakkostiimi.

Paikallisia miesjoukkueita pelaa peräti kolme kuutosdivisioonassa, kun Loiske sai muutaman vuoden tauon jälkeen koottua reservisakin. Vesilahden Visa hakee viime kesällä hiukan hukkuneelle buumilleen uutta nostetta niin ikään kutosesta. Viime kausi tuotti visalaisille pahan mahalaskun vitosessa. Aivan uutukainen sarjasakki on LeKi-futiksen kakkosjoukkue, jonka ytimen muodostavat vuona 1996 syntyneiden porukka.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?