Janis Joplinin bändin pojat nähdään Kurki-lavalla

Kurki-festivaalin avaa torstaina 3. heinäkuuta amerikkalais-australialainen rock-poppoo Perfect Blue Sky.

Kokoonpanossa soittavat Janis Joplinin alkuperäisestä bändistä tutut rumpali Dave Gets ja basisti-kitaristi Peter Albin.

– Bändin laulajana toimii rankkaääninen aussirockleidi Jane Kitto, kitarassa hyvin monenlaista musiikkia tuottanut kitaristi PNA Andersson ja koskettimissa australialainen Danny Oakhill Kitton omasta yhtyeestä, kertoo Kurki-festivaalin kippari Pasi Kivelä.

Kivelän mukaan keikalla nähdään ja kuullaan menevää ja psykedeelistäkin bluesia, kokoonpanon uutta vauhdikasta bluesrock-materiaalia ja tietenkin muutama Janis Joplin -herkku Kitto-tyyliin versioituna.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?