Ahtialan asukkaita ei ole kutsuttu keskusteluun

Haluan oikaista tietoja, joita esitettiin LVS:n numerossa 23.4. koskien suunniteltua lämpövoimalaa Ahtialaan. Toisin kuin jutussa kerrotaan, Ahtialan kylän asukkaita ei ole kutsuttu vielä keskusteluun.

Asukkaille hankkeesta kerrottiin 27.8.2013 osayleiskaavan tiedotustilaisuudessa. Jo syksyllä suuri joukko Ahtialan asukkaita ilmaisi vastustuksensa hankkeelle ja sen mahdollistavalle kaavamerkinnälle tulevassa osayleiskaavassa.

Tiedotustilaisuuden jälkeen tietääkseni vain itse olen käynyt Lempäälän Lämmön toimitusjohtajan pyynnöstä tutustumassa Sääksjärven voimalalla vastaavaan haketukseen ja erityisesti sen aiheuttamaan meluun. Tällä käynnillä oma kokemukseni melun tasosta oli, että se on kova. Minua ei lainkaan lohduttanut Lempäälän Lämmön työntekijän kommentti, että ”sehän kuuluu vain kahdeksan ja neljän välillä”.

Talomme ja monen muunkin on aivan mahdollisen voimala-alueen vieressä tai lähituntumassa. Haluaisimme pystyä asumaan siellä myös päiväsaikaan. Ja melu ei todellakaan ole ainoa huoli tässä asiassa.

PETRI LIUHA

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?