Kulttuuritoimintaan avustuksia

Lempäälän kunnan sivistyslautakunta on jakanut vuoden kulttuuritoiminnan avustuksina kulttuurityötä tekeville yhteisöille 21 600 euroa.

Yleis- ja perusavustuksia saivat Pyhän Birgitan teatteriyhdistys 4 000 euroa, Kameraseura Mielikuvitus 2 000, Lempäälän Kalevalaiset 900, Lempäälän Karjalaseura 800, Lempäälän Nuorisoseura 5 000, Lempäälän Runo ja Sanataide 2 500, Lempäälän Suomi-Unkari seura 1 000, Lempäälän Taideyhdistys 1 800 ja Ryynikän Mylly RYMY 800.

Säijän koulun satavuotishistoriikkitoimikunta sai 2 000 euron kohdeavustuksen ja Lempäälän-Vesilahden Matkailuoppaat 800 euron seurahistoriikkiavustuksen.

Lempäälän kunta on varannut yhteensä 29 000 euron avustussumman. Sivistyslautakunta päätti, että nyt jakamatta jäänyt osuus julistetaan uudestaan haettavaksi kohdeavustuksina sellaisiin kulttuurihankkeisiin, jotka edistävät kuntalaisten osallistumista ja yhteisöllisyyttä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?