Kulttuuritoimintaan avustuksia

Lempäälän kunnan sivistyslautakunta on jakanut vuoden kulttuuritoiminnan avustuksina kulttuurityötä tekeville yhteisöille 21 600 euroa.

Yleis- ja perusavustuksia saivat Pyhän Birgitan teatteriyhdistys 4 000 euroa, Kameraseura Mielikuvitus 2 000, Lempäälän Kalevalaiset 900, Lempäälän Karjalaseura 800, Lempäälän Nuorisoseura 5 000, Lempäälän Runo ja Sanataide 2 500, Lempäälän Suomi-Unkari seura 1 000, Lempäälän Taideyhdistys 1 800 ja Ryynikän Mylly RYMY 800.

Säijän koulun satavuotishistoriikkitoimikunta sai 2 000 euron kohdeavustuksen ja Lempäälän-Vesilahden Matkailuoppaat 800 euron seurahistoriikkiavustuksen.

Lempäälän kunta on varannut yhteensä 29 000 euron avustussumman. Sivistyslautakunta päätti, että nyt jakamatta jäänyt osuus julistetaan uudestaan haettavaksi kohdeavustuksina sellaisiin kulttuurihankkeisiin, jotka edistävät kuntalaisten osallistumista ja yhteisöllisyyttä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>