RealPark-yrityspuisto aloittaa toimintansa syksyllä

Ideaparkin naapurissa Marjamäessä on möyritty jo usean viikon ajan. Käynnissä ovat RealPark-yrityspuiston rakennustyöt.

Tamperelainen UM Yhtiöt Oy rakentaa 50 000 neliömetrin suuruisia, muunneltavia toimitiloja liike-, tuotanto-, toimisto ja logistiikkatarpeisiin myös tilaa vievän kaupan toimijoille.

Ensimmäiset toimijat aloittavat RealParkissa syksyllä 2014.

Yrityspuiston konsepti on Suomessa uudenlainen.

– Se mahdollistaa esimerkiksi verkkokaupan, logistiikan, varastoinnin ja perinteisten myymälöiden yhdistämisen Pirkanmaan vetovoimaisen yrityskeskittymän alueella, kertoo RealParkin tiedote.

Yrityspuistoon tulevat myös toimijoiden käyttöön tarkoitetut parkkialueet, ravintolat, huutokauppa-, logistiikka- ja tuotelanseeraustilat. Paikalle suunnitellaan myös tapahtuma-aluetta.

Alueen kaava mahdollistaa myös lisärakentamisen.

RealPark koostuu seitsemästä kiinteistöstä, jotka ovat kooltaan 2 000-20 000 neliömetriä. Yrityspuisto sijaitsee Ideaparkin naapurissa, valtatie 3:n varrella. Moottoritien liikennevirta on noin 40 000 autoa vuorokaudessa, ja läheisessä Ideaparkissa vierailee vuosittain yli 7 miljoonaa asiakasta.

UM Yhtiöt Oy:n yhteistyökumppaneina toimivat Pääkaupunkiseudun Hankekehitys Oy ja Kiinteistö- ja hankekehitys Akkumo Oy.

Havainnekuva RealParkin julkisivusta. Kuva: RealPark.

Havainnekuva RealParkin julkisivusta. Kuva: RealPark.

Havainnekuva RealParkin alueesta. Kuva: RealPark.

Havainnekuva RealParkin alueesta. Kuva: RealPark.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>