Lauantaina 24.5. kevätmarkkinoilla peräkonttikirppis

Reijo Vuorinen ja Hanna Järvensivu muistuttavat, että myyntipöydiltä tai peräkonteista myymättä jääneet tavarat voi lahjoitta kierrätykseen. Kuva: Erkki Koivisto

Reijo Vuorinen ja Hanna Järvensivu muistuttavat, että myyntipöydiltä tai peräkonteista myymättä jääneet tavarat voi lahjoittaa kierrätykseen. Kuva: Erkki Koivisto

Hyvän vastaanoton saaneiden, ja 300–400 kävijää keränneiden joulumyyjäisten rohkaisemana Lempäälän monitoimikeskus järjestää lauantaina 24.  toukokuuta pihamaallan myös järjestyksessään ensimmäiset kevätmarkkinansa.
Myynnissä on monitoimikeskuksen puuverstaan valmistamia vieras- ja leikkimökkejä, jätekatoksia, maitolaitureita ja koirankoppeja. Lisäksi on pienempi tavaroita: kukkalaatikoita, puunkantotelineitä, linnunpönttöjä ja rannekoruja. Tuotteet kootaan taivasalle mallikyläksi.
– Markkinoilta voi hakea rakennus- ja viherideoita kevätpihaan, sanoo Hanna Järvensivu.
Tuotevalikoimaa täydentävät tapahtumassa mukana olevat Lempäälän Kierrätyskeskus, Sininauha ry sekä toimintakeskus omilla tuotteillaan.
Markkinoille voi tulla myymään omia tuotteitaan ja tavaroitaan. Myyntipöytiä ja 3×9 metrin peräkonttikkirppispaikkoja on varattavissa.
– Yleisön paikoitusalueet ovat Kanavan koulun pihalla, josta on viitoitus ja lyhyt kävely monarille, sanoo Reijo Vuorinen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?