Bussi kulkee jatkossakin Rautialantietä

Sari Sirkkiä-Jarva kummasteli 14.5. Lukijan mielipide -palstalla linja-autoliikenteen reittivalintaa Vesilahden ja Narvan välillä. Vesilahden alueen joukkoliikenne siirtyy 30.6.2014 alkaen Tampereen joukkoliikenteen järjestämäksi.

Jatkossa Vesilahden ja Tampereen välistä matkustusta palvelee linja 55, joka kulkee arkisin ja lauantaisin tunnin välein Vesilahdesta Lempäälän keskustan ja Ideaparkin kautta Tampereelle.

Vuorojen määrä kirkonkylältä Tampereelle kasvaa merkittävästi. Arkipäivinä ajetaan jatkossa 13 vuoroa päivässä (+40 %), lauantaisin 9 molempiin suuntiin (+ 450 %).

Narvasta asti ajetaan arkisin 4 ja lauantaisin 3 vuoroa, eli muutama vuoro vähemmän kuin nykyisin.

Narvan ja Vesilahden välillä linjan 55 reitiksi on koteihin jaetussa Tampereen joukkoliikenteen tiedotuslehdessä sekä ensi viikolla jaettavassa aikataulukirjassa virheellisesti merkitty Narvan ja Vesilahden välillä reitti Järvenrannan kautta.

Pahoittelemme virhettä. Virheellinen tieto johtuu suunnittelussa tapahtuneesta väärinkäsityksestä sekä havainnoista, joiden mukaan Rautialantien länsipään kunto on säännölliselle linja-autoliikenteelle osin heikko.

Asia on nyt oikaistu ja kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta on 7.5.2014 päättänyt linjan 55 kulkevan 30.6. alkaen Vesilahden ja Narvan välillä Rautialantietä Suomelan kautta.

Valitettavasti tämä muutos ei ehtinyt mukaan painettuun tiedotusmateriaaliin. Bussi kuitenkin kulkee jatkossakin Rautialantietä pitkin ja ajantasainen tieto aikatauluista ja reiteistä löytyy nettisivuiltamme http://joukkoliikenne.tampere.fi. Tervetuloa kyytiin!

 

Juha-Pekka Häyrynen

suunnittelupäällikkö

Tampereen joukkoliikenne”

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?