Lempäälään uusi naisten lionsklubi

LC Lempäälä/Birgitan perustajajäsenet sekä Aira Sulonen (toinen oik.) ja Marja Sundström-Pullinen (oik.) LC Lempäälä/Sääksjärvestä ja piirikuvernööri Antti Hynnä.

LC Lempäälä/Birgitan perustajajäsenet sekä Aira Sulonen (toinen oik.) ja Marja Sundström-Pullinen (oik.) LC Lempäälä/Sääksjärvestä ja piirikuvernööri Antti Hynnä.

Maanantai-iltana 12. toukokuuta perustettiin Lempäälän Ehtookodon takkahuoneessa Lempäälän toinen naisten lionsklubi, joka sai nimekseen LC Lempäälä/Birgitta. Uuden klubin jäsenet ovat pääosin kotoisin Lempäälän eteläisiltä alueilta erotuksena Lempäälän ensimmäisestä naisklubista LC Lempäälä/Sääksjärvestä, jonka jäsenistö on pääasiassa kunnan pohjoispäästä. Perustettu klubi oli jo toinen Pirkanmaalla lyhyen ajan sisään perustettu. Viime syksynä perustettiin Vesilahteen naisten lionsklubi LC Vesilahti/Kurjettaret.

Uusi klubi oli toiminut noin vuoden LC Lempäälä/Sääksjärven liitännäisklubina. Toukokuun alkupuolella klubiin liittyi seitsemän uutta jäsentä, jolloin klubin jäsenmääräksi muodostui 22. Tämän johdosta klubi päätti itsenäistyä.

Perustajajäseniä kokouksessa oli mukana 16. Uuden klubin ensimmäisen kauden presidentiksi valittiin Anneli Mäkelä.

Lionsien avustustoiminta kohdistuu yleensä paikkakunnan lapsiin, nuoriin, vanhuksiin, veteraaneihin ja muihin apua tarvitseviin väestöryhmiin. Uusi klubi löytää omat avustuskohteensa ja toimintatapansa vähitellen, kun toiminta pääsee käyntiin. Uudella naisklubilla on Lempäälän-Vesilahden seudulla hyvät mahdollisuudet yhteistyöhön, sillä alueella on ennestään kaksi aktiivista naisklubia ja kolme miesklubia LC Lempäälä, LC Lempäälä/Kanava ja LC Vesilahti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?