Riitta Halme on Kantrin uusi puheenjohtaja

Kantri ry:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Riitta Halme Lempäälästä. Hän on toiminut aikaisemmin Kantrin johtokunnan varapuheenjohtajana ja edustaa yhteisöjä johtokunnassa. Kantri ry:n vuosikokous pidettiin 21. toukokuuta.

Lisäksi Kantri ry on myöntänyt kylätoiminnan hopeisen ansiomerkin Vesilahden kunnan kehittämispäällikölle Markku Männikölle 12 vuoden ansiokkaasta toiminnasta Kantrin johtokunnassa ja vaikuttamisesta alueen paikallisen kehittämisen hyväksi. Merkki ja kunniakirja luovutettiin kokouksessa.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>