Vastaanotot siirtyvät takaisin Lempäälän terveysasemalle

Päivystyksen sisäänkäynti on C-ovesta. Muuten terveyskeskukselle kulku on pääsisäänkäynninkautta.

Päivystyksen sisäänkäynti on C-ovesta. Muuten terveyskeskukselle kulku on pääsisäänkäynninkautta.

Toiminnot palaavat takaisin Lempäälän terveysaseman pitkään remontissa olleisiin saneerattuihin tiloihin.

Lääkärien ja hoitajien vastaanotot siirtyvät Lempäälässä takaisin uusiin saneerattuihin tiloihin maanantaina 2. kesäkuuta. Käynti vastaanotoille on terveysaseman pääovesta ja ilmoittautuminen on pääaulan info-pisteessä.

Laboratorio on jo 23. toukokuuta siirtynyt Sirvalahdentien evakosta takaisin vanhalle paikalleen saneerattuihin tiloihin.

Röntgen palaa vanhalle paikalle saneerattuihin tiloihin. Röntgentoiminnan aloituksesta ilmoitetaan erikseen. Siihen asti toiminta on nykyisen käytännön mukaista.

– Röntgenajat varataan röntgenhoitajilta, jolloin he kertovat, missä kuvaus tapahtuu, opastaa vs. hoitotyön johtaja Astrid Viskari.

Kannattaa seurata opasteita

Päivystykseen ilmoittaudutaan kello 8.00–15.00 pääaulan info-pisteessä. Päivystyksen sisäänkäynti on kello 15.00–22.00 sisäpihalla C-ovesta, joka sijaitsee pääovesta vasemmalle. Oven päällä lukee PÄIVYSTYS.

– Opasteita kannattaa seurata, Viskari sanoo.

Rakentamisen aikana käytössä ollut ensiavun sisääntulo jää saneerauksen jälkeen vain ambulanssin käyttöön

Kotisairaanhoidon muistipoliklinikka ja Ikäihmisten neuvola aloittivat toimintansa tiistaina 27. toukokuuta alkaen. Käynti vastaanotoille on pääsisäänkäynnistä, jonka jälkeen tulija kääntyy heti oikealla puolen olevista ovista. Kulku on kotisairaanhoidon odotustilaan. Vastaanotot toimivat ajanvarauksella. Lempäälän kotisairaanhoitajien työtilat sijaitsevat myös samoissa tiloissa.

Hoitotarvikejakelun noutokaapit on sijoitettu Lempäälän pääterveysaseman F-ovelle ensiavun paarioville. Tarvikkeet on noudettava terveyskeskuksen aukioloaikana. Oven lähelle voi ajaa autolla, mutta hoitotarvikkeiden hakijoiden on huomioitava mahdollisen ambulanssin vapaa liikkuminen F-ovella.

Kulku sairaalaan pääovesta

Terveyskeskuksen sairaalaan saavutaan 2. kesäkuuta alkaen terveysaseman pääovesta arkisin kello 7.00–16.00. Muina aikoina sairaalaan tuloreitti on entisestä merkittävästi muuttunut. Iltaisin kello 16 jälkeen sekä viikonloppuisin ja juhlapyhinä kello 10.00–22.00 sairaalaan tullaan sisäpihalta päivystyksen ovesta. Oven päällä lukee selkeästi PÄIVYSTYS.

Sairaalasta voi poistua pääoven kautta kello 16 asti. Sen jälkeen ovet sulkeutuvat sähköisesti, joten ulosmenoreitti kulkee päivystysoven (C-ovi) kautta.

– Henkilökunta neuvoo ja ohjaa mielellään uusien kulkuväylien löytämisessä, Astrid Viskari sanoo.

Sairaalan vierailuaika on kello 13.00–18.30. Poikkeavista vierailuajoista on hyvä sopia henkilökunnan kanssa erikseen.

Käynti fysioterapiaan sekä apuvälineyksikköön tapahtuu tästä viikosta alkaen terveyskeskuksen pääoven kautta. Ajanvaraus fysioterapiaan on maanantaista perjantaihin kello aamukahdeksasta -yhdeksään numerosta 03 565 52 240.

Apuvälineaika on maanantaista perjantaihin aamukahdeksasta -yhdeksään, jolloin fysioterapeutti lainaa asiakkaille apuvälineitä ja ottaa vastaan palautettavia apuvälineitä. Puhelinnumero on 03 565 52 240.

Muutos ei koske psykiatrian yksikköä, neuvolaa, perhetyön yksikköä eikä hallintoa, jotka toimivat nykyisellään samoissa tiloissa, joissa ne ovat tähänkin asti olleet.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?