Ahtialassa ei vastusteta lämpölaitosta eikä kotimaista energiaa!

Antti Salo syytti (L-VS 28.5.) Ahtialan kyläyhdistyksen hallitusta vastuuttomuudesta ja kaiken vastustamisesta koskien hakelämpövoimalaitoksen rakentamista Ahtialaan. Salo väitti myös, ettei kyläyhdistyksen hallituksella ole vaihtoehtoista ratkaisua asiaan.

Vastustamme laitoksen sijoituspaikkaa!

Vaihtoehtoisten ratkaisujen etsiminen sijoituspaikaksi kuuluu hankkeen hakijalle ja suunnittelijoille, ei kyläläisille. Lähiympäristöstä huolta kantaen otamme kyllä asiaan kantaa.

Tähän meillä on täysi oikeus, riippumatta siitä millaiset taloudelliset intressit ovat hankkeessa kyseessä. Ahtialan kyläyhdistyksen hallitus ei vastusta kotimaisen energian käyttöä eikä itse lämpövoimalaa. Vastustamme ainoastaan sen sijoittamista kulttuurihistoriallisesti, inhimillisesti ja luontoarvojen kannalta tarkasteltuna väärään paikkaan.

Ahtialan kyläyhdistyksen hallitus

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?