Huippulahjakkuus Sanni Alatalo liittyy Kisan hiihtotiimiin

Nuori hiihtäjä SannI Alatalo siirtyy Ylöjärven Urheilijoista Lempäälän Kisaan. Kuva: Antero Korhonen

Nuori hiihtäjä SannI Alatalo siirtyy Ylöjärven Urheilijoista Lempäälän Kisaan. Kuva: Antero Korhonen

Hiihtorintamilta kantautuu seurasiirtouutinen, kun Ylöjärven Urheilijoita edustanut Sanni Alatalo liittyy Lempäälän Kisan vahvuuteen. 17-vuotisten sarjassa Alatalo voitti menneellä kaudella kaksi SM-mitalia, joten kyse on todellisesta huippulahjakkuudesta.

– Sannin kanssa on tehty kolmen vuoden sopimus. Hän myös juoksee Kisassa. Siinäkin lajissa hän on kansallisen tason tekijä. Uskon, että esimerkiksi tulevan vuoden naisten viestisakkiin tulee Sannin myötä kovaa kisaa joukkueeseen pääsystä, kommentoi tyytyväinen LeKi:n hiihtopomo Esa Virtanen.

LeKi:n muut huippunaisethan ovat jo konkari-ikäiset Aino-Kaisa ja Maija Saarinen sekä Mervi Pesu.

Alataloa valmentaa varsinkin triathlonin puolelta takavuosilta tuttu nimi eli Henry Olander.

Kotisivuillaan kunnianhimoinen nuori urheilija mainitsee suureksi unelmakseen päästä edustamaan Suomea olympiakisoihin.

Järventaustan kiekko lentää

Toinen nuori nainen eli Heini Järventausta alkaa lämmetä kiekkohäkissä. Viimeisimmissä kilpailuissaan 20-vuotiaan Järventaustan limppu on tehnyt jo hienoja kaaria. Turussa kilon painava väline lensi 47,14 metrin päähän. Juhannusaattona Keuruun koleassa illassa tuli vielä pidempi tulos eli 48,69, joka on vain vaaksan verran ennätystä (48,83) heikompi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?