LeKi-futis hävisi jumbokamppailun Vammalassa

LeKi-futiksen pelaajat ovat tuulettaneet voittoa jalkapallon nelosdivarissa pelin loputtua edellisen kerran 2. toukokuuta. Sen jälkeen joukkue on pelannut kaksi tasapeliä ja peräti viisi kertaa se on kärsinyt tappion. Tuorein niistä tuli ennen juhannusta, kun jumbokamppailussa Sastamalan Woima otti kotiareenallaan 1–0-voiton umpikipsissä olevasta LeKi:sta.

LeKi loi Vammalassa tarpeeksi maalipaikkoja, mutta tylsyys viimeistelyssä ja neuvottomuus vastustajan maalin lähellä jätti kouraan karun nollan. Isäntätiimi hyökkäsi harvoin, mutta terävämmin. Yhdestä iskusta tuomittiin rangaistuspotku, jonka mainio molari Joonas Haapasaari torjui.

Kulmapotkun jälkimainingeille ei LeKi:n ykkösmies Haapasaarikaan voinut mitään, vaan Tapio Vihakas niittasi pelin ainoan osuman.

LeKi on nyt sarjassa toiskesi viimeisenä kahdeksalla pisteellä. Matkaa kuiville ei ole paljoa, mutta ihan selvää on, ettei häviöputki voi enää pitkään pidentyä. LeKi-futis tarvitsisi muutaman onnistumisen, kykyä joukkueella löytyy haastamaan vaikka sarjan kärkikin, jota vastaan seuraava ottelu käydään, kun Sääksjärvelle saapuu sarjajohtaja Tamu-K sunnuntaina 29. kesäkuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?