Kanavatiellä aloittaa kaksi uutta yritystä

Pirkanmaan Laaturakenteen toimitusjohtaja on tyytyväinen Hopeaharjun jäteastioihin, joita Luowian Anu Yli-Kesti esittelee.

Pirkan Laaturakenteen toimitusjohtaja Kati Korkeakoski on tyytyväinen Hopeaharjun jäteastioihin, joita Luowian Anu Yli-Kesti esittelee.

ämän viikon perjantaina ensimmäiset asukkaat asettuvat taloksi Kanavatien uuteen kerrostaloon.

Urakka alkoi viime vuoden huhtikuussa vanhan Siwan rakennuksen purkutöillä. Nyt ollaan jo loppusuoralla.

As Oy Hopeaharjun asunnot ovat käyneet hyvin kaupaksi. Ainoastaan kaksi kaikista 13 asunnosta on myymättä. Ostajiiaan odottavat vielä ylimmän kerroksen 133 neliöinen terassihuoneisto ja ensimmäisen kerroksen kaksio.

Nelikerroksisen talon alakertaan piti tulla alun perin Siwa, mutta Suomen Lähikauppa vetäytyi hankkeesta.

Kohtesta vastaavan Pirkan Laaturakenne Oy:n toimitusjohtaja Kati Korkeakoski kertoo, että ruokakauppaa tontille ei ole tulossa.

– Liiketiloissa aloittaa kaksi yritystä. Toinen on Urheilulattiat-Indoors Oy, joka valmistaa lattioita esimerkiksi koulujen liikuntasaleihin. Toisen yrittäjän nimeä ei vielä tässä vaiheessa paljasteta, sanoo Korkeakoski.

Luovaa jätteenkeräystä

Hopeaharjun jätteenkeräysjärjestelmistä vastaa Luowia Collection Oy. As Oy Hopeaharju on yksi vuoden alussa toimintansa aloittaneen yrityksen referenssikohteita.

Kerrostalon jätteenkeräys hoituu neljällä maanhan upotetulla jäteastialla, joista osa on 1,5 metriä maan alla ja osa puolen metrin syvyydessä.

Luowian aluemyyntipäällikkö Anu Yli-Kesti kertoo, että nykyisin kiinteät astiat alkavat olla vakiona uusissa asuntokohteissa.

– Perinteisiä jätekatoksia ei kovin paljoa enää rakenneta, Yli-Kesti toteaa

– Tässä Lempäälän kohteessa ja muuallakin Luowian astiat ovat näkyvällä paikalla, minkä vuoksi halusimme tehdä tuotteistamme myös tyylikkään näköisiä.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?