Lions Club Lempäälä palkittiin Nurmen lavan esteettömyyden kehittämistyöstä

Tanssi kuuluu kaikille

Lempäälän vammaisneuvosto on myöntänyt Vuoden 2013  esteettömyysteko -palkinnon Lions Club Lempäälälle. Palkinto annettiin kiitokseksi ja osoitukseksi siitä arvokkaasta kehittämistyöstä, jota järjestö ja sen aktiiviset toimijat ovat tehneet Nurmen tanssilavan esteettömyyden ja saavutettavuuden parantamisen eteen.

Perusteluissa todetaan, että tanssilavaympäristön kehittämisestä saavat nauttia kaikki tanssia harrastavat harrastusryhmät ja että Nurmen lavan kehittäminen on luonut kaikille tasavertaiset liikkumis- ja tanssimahdollisuudet.

Vammaisneuvosto painottaa, että lisäksi Linos Club Lempäälä on panostanut merkittävästi omaishoitajien virkistykseen järjestämällä heille oman virkistyspäivän ohjelmineen.

Palkintona Leijonille ojennettiin kunniakirja ja säkillinen wc-paperia. Palkinnon ojensivat vammaisneuvoston puheenjohtaja Tuula Petäkoski-Hult, neuvoston varapuheenjohtaja Pertti Pirhonen ja jäsen Ritva Salonen.

lava

Lions Club Lempäälän jäsen Ilkka Kivelä ottaa vastaan palkinnon vuoden esteettömyysteosta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>