Kirkkovene ollut mukana Saimaan ja Pyhäjärven laineilla

Kirkkovenesoutu elää ja voi kohtuullisen mukavasti Lempäälässä. Kisan kuntojaoston isännöimä vene oli mukana kuntosakin soutamana niin Sulkavan souduissa kuin Pirkan soudussakin. Väkeä airoihin on omasta takaa löytynyt kohtuumukavasti, mutta esimerkiksi Sulkavalle jouduttiin lainaamaan soutajia niin sanotusta soutupörssistä.

–Vene sijaitsee Valkeakosken tien varren satamassa ja se on vesillä keskiviikkoisin. Ensi kesää ajatelleen olisi kiva, jos uusia kokeilijoita vielä löytyisi. Rima ei ole korkealla, teemme reippaan tunnin mittaisia lenkkejä, vinkkaa kirkkovenesoudun moottori Jouni Virtanen. Vene starttaa vesille joka keskiviikko kello 18.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?