Kisan Mestis-joukkueeseen tyrkyllä mielenkiintoisia kokelaita

Jääkiekon treenipelien kausi alkoi lempääläisittäin perjantaina 8. elokuuta, kun LeKi kävi nuijimassa Hakametsän kakkoshallissa KooVeen lukemin 5 – 1. Nälkäisimmin kaukalossa esiintyivät sopimusta hakevat try out-pelaajat etunenässään Sami Holappa (1+1).

Mielenkiintoinen tapaus on Kisassa aiemminkin esiintynyt Markus Jokinen, joka KooVeeta vastaan teki kaksi maalia. Jokisen ja Kisan väliset sopimusneuvottelut etenevät elokuun aikana. Myös nuori järkäleen kokoinen (192/97) puolustaja Niklas Kumpu hakee paikkaa ensi kauden Mestis- miehistöön muutaman muun nuoren lupauksen kanssa.

Ensi perjantaina 15. elokuuta Kisa kohtaa kotihallissaan Kiekko-Vantaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?