Hääkiven beach volley -kentän rakentaminen sai luvan jatkua

Hääkiven alueelle rakenteilla olleet beach volley -kentät saivat maakuntamuseolta lopullisen rakennusluvan, kun tutkimuksissa selvisi, ettei maaperästä löytynyt mitään kummallisempaa muinaisjäännettä.

Hanke etenee vielä tänä syyskesänä pohjatöiden, salaojituksen ja pohjien teon kautta siihen pisteeseen, että ensi keväänä voidaan alueelle levittää hiekat, asentaa verkot ja aloittaa pelaaminen heti sesongin alussa.

Pelaajia Lempäälästä löytyy, sillä perinteisessä kesäkauden päätösturnauksessa Vesilahden Lammasniemessä osanottajia oli mukana parisenkymmentä. Lempäälään tuli myös beach volleyn Suomen mestaruus, kun lempääläinen Maria Tuominen nappasi kultaa parinsa Minna Sikiön kanssa naisten sarjassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?