Jutta Menestrina hyppäsi EM-pronssia

Vesihiihtorintamilla jatkuu lempääläisjuurisen Jutta Menestrinan (omaa sukua Lammi) menestysputki. Tuorein meriitti tuli Tshekeistä, kun EM-hyppykisassa Jutan leiskaus 51,6 metriä riitti hankalissa tuulioloissa pronssisijaan.

– Kovatasoisessa kisassa navakka myötätuuli asetti omat vaatimuksensa. Omassa hypyssäni vauhtini loppui liian aikaisin ennen käännöstä hyppyrille. Hyvä hyppy kuitenkin tuli ja se riitti itseäni tyydyttävään mitaliin, kommentoi Jutta mitalisuoritustaan.

Aiemmin kaudella Jutta Menestrina on saalistanut mitaleita muun muassa Australian World cupista, Moskovasta sekä US Masterseista. Vesihiihtokausi jatkuu myöhäiseen syksyyn saakka.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?