Inva-ruutujen kaappaajille

Osuuspankin talon edessä olevaa invapaikkaa käytetään lukijan mukaan väärin.

Osuuspankin talon edessä olevaa invapaikkaa käytetään lukijan mukaan väärin.

Olen useaan otteeseen seurannut Osuuspankin talon edessä invapysäköintiin tarkoitetulla paikalla pysäköityjä autoja, joissa ei ole siihen oikeuttavaa merkkiä.

Viimeksi perjantaina 22.8. klo 9 aikaan kyseiselle paikalle ajoi Skoda-merkkinen farmariauto, josta kolme raavasta miestä astui ulos ja meni viereiseen kahvilaan. Yhdellä oli suuren valtakunnallisen rakennusliikkeen nimellä varustetut huomioliivit päällä. Samaan aikaan kaksi poliisia istui kahvilla samassa kahvilassa.

Hetken päästä paikalle ajoi inva-merkillä varustettu auto, jolle ei paikkaa ollut vapaana edes viereisissä ruuduissa. Hän joutui etsimään parkkipaikan kauempaa. Huomauttaessani asiasta poliiseille, he menivät vain pyytämään Skodan ajajaa siirtämään auton pois inva-ruudusta.

Eikö poliisilla ole oikeutta sakottaa ko. virheestä vai oliko kahvitunti menossa? Kyseinen invapaikka on tarpeen muun muassa Kelassa asioiville henkilöille. Ei ihme, että pysäköintikulttuuri Lempäälässä on täysin välinpitämätöntä, koska viranomaisetkin hyväksyvät rikkeet.

Itse olen kiitollinen, ettei minun tarvitse hakea autoni pysäköimiseksi inva-merkillä varustettua ruutua.

 

Nimim. Invapysäköintiä Lempäälässä

Yksi kommentti

  1. Sakari Ilkka

    Pysäköinninvalvonta ei poliisia Lempäälässä kiinnosta

    Pysäköinti kapealla ja näkemäesteisellä Moisonaukealla on kielletty aluepysäköintikiellolla. Tienvarsi on kuitenkin aina täynnä autoja, kaikkea rekoista henkilöautoihin, usein molemmin puolin paikoitettuna. Jos poliisi sattuu tiellä ajelemaan, ajavat partiot tyynesti pysähtymättä ohi paikoitettujen autojonojen.

    nimim. Pujottelija

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?