Vahvistunut LeTo lähtee säbän neloseen menestymään

Lempäälän Toivojen salibandykausi viime keväänä päättyi kuin päättyikin iloisiin nousukemuihin, kun sakki jätti vitosdivarin taakseen ja nousi pykälän urheilullisempaan nelosdivisioonaan. Lempäälässä ei ole jääty makaamaan sijoillaan, vaan valmistautuminen uuteen sarjatasoon on otettu asteen totisemmalla otteella.

– Uusia pelaajia on tullut puolenkymmentä, valmennuspuoli on vahvistunut ja LeKin B-junnujoukkueen loppumisen myötä saimme uutta nuorta verta sakkiimme, näin kykenemme historian ensimmäisen kerran perustamaan kakkosjoukkueen LeToon, luettelee seuran päävalmentaja Jussi-Pekka Okero kesän aikaisia uudistuksia.

Uudet pelaajat ovat kokenut puolustaja Jarkko Rinne, maalivahti Aki Jukkola sekä puolustaja Jussi Palkonen. Lisäksi yhden kokeneen pakin kanssa neuvonpito sopimuksesta on viittä vaille valmis. LeKin nuorista neljä pelaajaa pyrkii saamaan peliaikaa nelosen tasolta.

Valmennuspuolelle Okero sai avukseen kokeneen Mikko Järven sekä pelaajavalmentajaksi siirtyvän Jarno Huuhtasen. Kun joukkueessa on nelisenkymmentä nimeä, pelaa osa tamperelaista Spiral-sarjaa LeTo Akatemian nimellä.

– Nyt on valmennuksellakin haasteita, kun pitää oikeasti miettiä kokoonpanoja ja kenttäkoostumuksia, kun materiaalia on runsaasti. Pelaajille kilpailu pelipaikoista toivottavasti tietää tiukkaa asennetta treenaamiseen, Okero pohtii.

Nelosdivisioonaa pelataan pääosin turnausmuotoisesti. Kotisalina LeTo:lla on Kuljun koulu, joskin sarjaottelunsa seura pelaa muilla paikkakunnilla. Muutaman treenipelin jälkeen LeTo avaa sarjansa Soittorasian kakkossakkia vastaan lokakuun 4. päivänä.

– Sosiaalipalloilusta on otettu napsuja kohti tavoitteellisempaa urheilemista. Neloseen ei lähdetä kumartelemaan vastustajia, vaan pärjäämään, alleviivaa Jussi-Pekka Okero.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?