Skeittiparkin hinta lähes nelinkertaistui

Vesilahdessa toteutettu skeittiparkki ei pysynyt budjetissa. Nettokustannukset nousivat suunnitellusta 13 000 eurosta 48 000 euroon.

Kunnan tarkastuslautakunta kiinnitti huomionsa skeittiparkki-investoinnin huomattavaan ylittymiseen. Tarkastuslautakunta painotti, että jatkossa on välttämätöntä tiedottaa kunnanvaltuustoa hankkeen todellisista kustannuksista tai, että muutokset käsitellään välittömästi muutostalousarviossa niiden tullessa tietoon.

Vesilahden kunnan liikunta- ja nuorisolautakunta toteaa vastauksessaan, että skeittiparkin rakentaminen ja siihen liittyvä suunnittelu kuuluu kunnan tekniselle toimelle, jolle liikuntatoimi maksaa sisäistä vuokraa.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?