Rosvo tyhjensi mökin jauhoja myöten

Taidelasit, hopeat, vieheet, koneet, jääkaappi, maastopyörät, kahvit ja Maizena-jauhot. Vesilahtelaisesta kesämökistä vietiin kaikki.

Krääkkiössä Rekolantien varressa, Iso-Inha-järven rannassa sijaitseva  mökki joutui perusteellisen rosvouksen kohteeksi.  Mökistä vietiin kaikki mahdollinen.
– Mökistä varastettiin   muun muassa taidelasia, Arabiaa, Iittalaa, hopealukijoita, 300 viehettä, kaksi Rapolan olkalaukkua,  rakennuskoneita,  kaksi maastopyörää, iso jääkaappi ja seinällä olleet häränsarvet, kertoo mökin omistaja.
Tämä ei rosvolle riittänyt.Omistajan hämmästykseksi varas vei  myös mökin ruokatarvikkeet kahvipaketista Maizena-jauhoihin.
Mukaan lähtivät lisäksi vierasvarana olleet viskit konjakit, viinat ja muut alkoholijuomat.
– Poliisi päätteli rikollisten olleen suomalaisia, kun olivat viinatkin vieneet.
Asialla ovat olleet ammattirosvot, sillä mökin pääovi oli tiirikoitu auki. Muualla oli käytetty sorkkarautaa.
Mökin omistaja arvelee varkaiden tarkkailleen mökkiä ennen murtoa. Kutsumaton vieras oli jättänyt myös jäljen ennakkokäynnistään.

Varas liikkui
isolla autolla

Mökkimurto tehtiin 13.–27. syyskuuta.  Tavaramäärän ja anastetun tavaran koon perusteella varas on ollut liikkeellä isolla autolla.  Mahdollisesti mökkiä on käyty tyhjentämässä useampaan otteeseen.
Rosvouksen kohteeksi joutuneen mökin omistaja haluaa varoittaa muita mökkiläisiä. Ainakin arvotavarat kannattaa viedä mökiltä talveksi pois.

Yksi kommentti

  1. marika

    Meidän mökillä vesilahdessa on kanssa voro vieraillut, mukaan lähti klapikone ja erilaisia sähkötyökaluja sekä auton nastarenkaita aluvanteineen, toivotaan että lämmin syksy olisi piiitkäääää, nyt mökillä murtosuojaus vaikka liian myöhään onkin, murto tapahtui 21.-23.9 2014.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?