Gallup: Käytätkö heijastinta?

Syksyn tullen illat hämärtyvät ja on aika kaivaa heijastimet esiin. Kyselin muutamilta henkilöiltä Ideaparkissa heidän mielipiteitään heijastimen käytöstä.

Pauliina Visa, tet-harjoittelija

 

Seppo Karvonen

Seppo Karvonen
– Pidän heijastinta, jotta näkyisin liikenteessä. Olen ottanut jo heijastimet käyttöön, mutta nyt minulla ei ole heijastinta mukana, koska on kirkas päivä ja olen autolla liikkeellä.
– Käytän sellaista heijastinta, joka minulta löytyy. En hirveästi vertaile heijastimia, mutta heijastinliivi on kyllä hyvä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johanna Siuro

Johanna Siuro
– Hieman huonosti tulee heijastinta käytettyä. Minulla ei taida oikein edes olla heijastimia, mutta joissakin esimerkiksi urheiluvaatteissa heijastin on jo valmiina ja käytän niitä vaatteita ympäri vuoden.
– Mielestäni hyvä heijastin on sellainen, jota ei tarvitse laittaa neulalla kiinni vaatteeseen. Heijastin, jolla on jokin muukin käyttötarkoitus, on myös hyvä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pekka Ali-Lekkala

Pekka Ali-Lekkala
– Melko vähän käytän heijastinta, koska kuljen paljon autolla ja metsäteillä, joissa ei tarvitse heijastinta. Jos lähden tielle, jossa kulkee autoja, niin sitten laitan heijastimen.
– Olen ottanut heijastimet jo esille, mutta nyt minulla ei ole heijastinta mukana, koska tulin autolla.
– Heijastin joka heiluu hieman vyötärön alapuolella, on paras. Myös heijastinliivi on hyvä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marika Åsten

Marika Åsten
– Käytän heijastinta, koska se on turvallista. Olen jo laittanut takkeihin kiinni heijastimet, mutta tällä hetkellä takkini on autossa joten heijastimeni on siellä.
– Paras heijastin on nätti, kestävä ja sellainen, jossa on lyhyt naru. Teen yleensä heijastimen narun itse.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?