Gallup: Käytätkö heijastinta?

Syksyn tullen illat hämärtyvät ja on aika kaivaa heijastimet esiin. Kyselin muutamilta henkilöiltä Ideaparkissa heidän mielipiteitään heijastimen käytöstä.

Pauliina Visa, tet-harjoittelija

 

Seppo Karvonen

Seppo Karvonen
– Pidän heijastinta, jotta näkyisin liikenteessä. Olen ottanut jo heijastimet käyttöön, mutta nyt minulla ei ole heijastinta mukana, koska on kirkas päivä ja olen autolla liikkeellä.
– Käytän sellaista heijastinta, joka minulta löytyy. En hirveästi vertaile heijastimia, mutta heijastinliivi on kyllä hyvä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johanna Siuro

Johanna Siuro
– Hieman huonosti tulee heijastinta käytettyä. Minulla ei taida oikein edes olla heijastimia, mutta joissakin esimerkiksi urheiluvaatteissa heijastin on jo valmiina ja käytän niitä vaatteita ympäri vuoden.
– Mielestäni hyvä heijastin on sellainen, jota ei tarvitse laittaa neulalla kiinni vaatteeseen. Heijastin, jolla on jokin muukin käyttötarkoitus, on myös hyvä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pekka Ali-Lekkala

Pekka Ali-Lekkala
– Melko vähän käytän heijastinta, koska kuljen paljon autolla ja metsäteillä, joissa ei tarvitse heijastinta. Jos lähden tielle, jossa kulkee autoja, niin sitten laitan heijastimen.
– Olen ottanut heijastimet jo esille, mutta nyt minulla ei ole heijastinta mukana, koska tulin autolla.
– Heijastin joka heiluu hieman vyötärön alapuolella, on paras. Myös heijastinliivi on hyvä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marika Åsten

Marika Åsten
– Käytän heijastinta, koska se on turvallista. Olen jo laittanut takkeihin kiinni heijastimet, mutta tällä hetkellä takkini on autossa joten heijastimeni on siellä.
– Paras heijastin on nätti, kestävä ja sellainen, jossa on lyhyt naru. Teen yleensä heijastimen narun itse.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>