Ojansivu otti yleisön – huimaa lentishuumaa Hakkarissa

Katowicestä Kokkolan kautta Hakkariin. Tiikereiden hakkuri ja maajoukkupeluri Olli-Pekka Ojansivun nimikirjoitus oli ottelun jälkeen haluttua yabvataa. Kuva: Jani Huurne

Katowicestä Kokkolan kautta Hakkariin. Tiikereiden hakkuri ja maajoukkupeluri Olli-Pekka Ojansivun nimikirjoitus oli ottelun jälkeen haluttua tavaraa. Kuva: Jani Huurne

Lentopallomaajoukkueen hakkuri Olli-Pekka Ojansivu on lajin pr-ihminen kiireestä kantapäähän. Ennen Suomen cupin ottelua Lempäälän Kisan ja Kokkolan Tiikereiden välillä ”Lelu” Ojansivu oli auliisti tekemässä lempääläisille tapahtumamarkkinointia.

Kiitos ahkeran perinteisen ja aktiivisen somemarkkinoinnin, täyttyi Hakkarin lehterit yli 320 silmäparin voimin seuraamaan, kun LeKi pani maan kärkiseuran tiukoille. Jopa niin tiukoille, että pohjalaisten valmentaja Tommi Tiilikainen kävi pelin lopussa ja jälkeen tulisen kuumana.

Tiikerit toki pelin voittivat 3–0 (25–16, 25–19, 25–22), mutta yleisöä tapahtuma innosti. Moni lentiskatsomon ensikertalainen antoi palautetta, että tapahtuma oli hieno ja ottelu sytyttävä.

Lelu Ojansivu puolestaan oli kaikkien, niin isompien kuin pienempienkin, faniensa käytettävissä pelin jälkeen. Kymmenet nimmarit ja yhteisvalokuvat järjestyivät kitkatta. Jokaiselle lähestyjälle riitti ystävälliset kommentit, mutta myös Kisa sai vastustajana kaksi erää itsekin kentällä huseeranneelta Ojansivulta kiitokset.

– Mahtava tunnelma ja kova vastus Kisalta saatiin. Tällaisella pelillä Kisa olisi kaatanut muutamat liigaporukatkin, Lelu Ojansivu alleviivasi.

– Se pelattiin, mikä pystyttiin tällä treenillä. Me harjoittelemme viikossa joukkueena kaksi kertaa puolitoista tuntia, kun Tiikerit treenaavat viikon aikana ainakin 20 tuntia. Eli hyvin harrastelijoina laitoimme ammattilaisille hanttiin, näki Kisan yli 500 pääsarjapelin konkari Anssi Vesanen pelin hengen.

Vesanen oli yksi, joka sai hurjan fiiliksen päälle. Sarja-avauksessa Mikkeliä vastaan tökkinyt hakkuripeli löysi nyt jengat passari Jukka Lehden hyvistä tarjoiluista. Myös yleispelaaja Tommi Roinisen onnistumiset ja raisut tuuletukset saivat Hakkariin tulleen väen suorastaan riehaantumaan. Heikkoa lenkkiä ei LeKi-ryhmästä löytynyt ensimmäistäkään.

Hyvä pelimeininki jatkui Kisalla kaksi päivää myöhemmin, kun Vantaalla LeKi kuittasi kolme 1-sarjan pistettä puhtaalla 3–0-voitollaan. Timo Kela oli nostoissa vuorenvarma ja Sauli Silpo uurasti Tiikerit-pelin tavalla sekä nostajana että laitaiskijänä.

Lentishuuma Hakkarissa jatkuu lauantaina 11. lokakuuta, kun paikallisvastustaja TKT kokeneine pelaajineen saapuu Hervannasta vierailulle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?