Haluatko nuorten äänitorveksi? Liity nuorisovaltuustoon

Yksin murjottamalla tai kaverin kanssa purnaamalla ei välttämättä epäkohtia korjata. Sen sijaan yhdessä tekemällä voi saada aikaan isojakin muutoksia. Lempäälän nuorisovaltuusto tarjoaa nuorelle väylän vaikuttaa paikallisiin päätöksiin.

Uusi nuorisovaltuusto kaudelle 2014–2015 muodostetaan kokouksessa Nuorisokahvila Enterillä. Kokous järjestetään 22. lokakuuta kello 17.

Lempäälän nuorisotoimi muistuttaa, että kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan nuorisovaltuuston toimintan.

Nuorisovaltuusto on 13–20-vuotiaiden lempääläläisten oma vaikuttajaryhmä. Se toimii paikallisten nuorten äänitorvena.

– Nuorisovaltuusto muovaa, sorvaa ja toteuttaa nuorten ideoita toiminnaksi ja toimii nuorten edunvalvojana. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta, tiedottaa nuorisotoimi.

– Nuvalaiset ovat mukana kunnan päätöksenteossa osallistumalla lautakuntien sekä valtuuston kokouksiin sekä antamalla lausuntoja nuoria koskevissa päätöksissä. Nuvalaiset järjestävät myös tapahtumia sekä vaikuttavat nuorisotilojen toimintaan.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>