TuTo–Kisa 3–1, Kisa–KeuPaHT 3–4 JA

Kisa ei pääse Mestiksessä lentoon

Pelien henget: Turussa isäntäseura TuTo oli odotetun vahva, ja sen konkareista koostuva superketju mylläsi kaikki maalit ex-maajoukkuejyrä Timo Pärssisen (2+1) johdolla. Kotipeli Keuruuta vastaan oli puolet peliajasta hyvin hanskassa, mutta tahmeasti, ajoittain jopa haluttomasti, pelannut Kisa sössi voiton karmealla pakin mokalla jatkoajalla.

Kisan ilme: Ennen kautta odotettiin, että kaukalossa näkyisi ahnas, taisteleva ja vilkkaasti luisteleva lempääläisjoukkue. Tarjonta ei ole vastannut odotuksia. Ajoittain, kuten KeuPa-ottelun avauserän alussa, ärinää kaukalossa on, mutta liian usein pelaaminen menee pienen kaukalon mailankalisteluksi. Sytyttäjiä ja suunnannäyttäjiä on liian vähän.

Tähdet: Maalivahti Dominik Hrachovinaa saa Kisa kiittää siitä, että edes yhdellä pinnalla pistepussi viikon peleistä lihoi. Nuoren kaartin Jesse Huhtala (1+1) alkaa saada tehoja, vaikka peliaikaa hän onkin saanut vajaa 10 minuutti per ottelu. Vasta 16-vuotias Petri Laine on pelirohkea nuorukainen. KeuPa-pelissä hän tarjosi viihdyttävimmät hetket kotiyleisölle. Laineen saldo viikon peleistä oli kaksi syöttöpistettä.

Tapaus Miro Hovinen: Kisa sai kookkaan ja jämäkän pakin ottelukohtaisella sopimuksella rivistöönsä, kun viime keväältä tuttu 22-vuotias, raamikas (192/95) Miro Hovinen teki kauden avauksensa Turussa. Paljon urallaan loukkaantumisista kärsinyt puolustaja on kultaakin kalliimpi Kisan takarivistöissä. Armotonta oman maalin luutijaa joukkue on koko alkukauden kaivannutkin.

Mitä seuraavaksi?: Lempäälään saapuu kaksi vierasta. Keskiviikkona sarjakärki Mikkelin Jukurit ja perjantaina Heinolan Peliitat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?