Ideaparkissa loppiaiskauppaa

Kaupat saavat käydä ammattimaista vähittäiskauppaa tietyissä osissa Tampereen kaupunkiseutua loppiaisena 6. tammikuuta 2015. Tuolloin kaupat saavat olla auki kello 12.00–21.00. Muun muassa Lempäälässä loppiaiskauppaa saa käydä Ideaparkissa.

Vähittäiskaupan aukiolon sallivaa poikkeuslupaa haki Tampereen kauppakamari, joka perusteli poikkeuslupahakemusta alueelle saapuvien matkailijoiden palvelemisella. Tammikuussa Pirkanmaalle saapuu runsaasti kansainvälisiä matkailijoita, jotka joko kulkevat alueen taajamien kautta tai yöpyvät siellä ja joiden palveleminen edellyttää vähittäiskaupan aukioloa 6. tammikuuta 2015.

– Loppiaiselle ajoittuva matkailukausi on erityisen vilkas venäläisten matkailijoiden osalta, sanoo Tampereen kauppakamarin apulaisjohtaja Markus Sjölund.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?