Uusi pääkirjasto Sääksjärvelle

Lempäälän päättäjät pelaavat kovilla panoksilla. Heihin näyttää iskeneen ”Tampereen tauti”.

Tauti ilmenee rakkautena Piipon alueeseen, joka väkisin rakennetaan täyteen. Taas puuhastellaan pääkirjastoa Piipon alueelle. Jos pääkirjasto siirtyy sinne, niin ei se ole enää pääkirjasto, vaan sivukirjasto. Jos kirjastoa pitää siirtää, voidaan se rakentaa Lempäälän sydämeen eli Sääksjärvelle. Täällä Sääksjärvellä on isoin ja paras koulu. Asiakkaat valmiina.

Lempäälän päättäjät ovat unohtamassa Sääksjärven tyystin. Kauppoja ja ympyröitä kyllä tänne kaavoitetaan. Nekin jätetään puolitiehen. Jos pääkirjasto menee Piipon alueelle, käyn mieluummin ammattitaitoisessa Sääksjärven sivukirjastossa. Siellä käy kuulemma asiakkaita Vuoreksestakin.

Olkaa rohkeita ja rakentakaa pääkirjasto Lempäälän eläväisimpään paikkaan, Sääksjärvelle.

 

Esa Salminen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?