Tanssiopistolla Omat Tanssit -iltapäivä

Viime vuoden tapahtumassa Laura Mäkimattila ja Juuli Huhtaluoma koreografiansa Pantteri ja Poliisi pyörteissä. Tytöt treenaavat neljä kertaa viikossa balettia, jazztanssia ja tanssiteatteria. Kuva: Esko Taulo

Viime vuoden tapahtumassa Laura Mäkimattila ja Juuli Huhtaluoma koreografiansa Pantteri ja Poliisi pyörteissä. Tytöt treenaavat neljä kertaa viikossa balettia, jazztanssia ja tanssiteatteria. Kuva: Esko Taulo

Pirkanmaan Tanssiopisto järjestää lauantaina 22. marraskuuta Pii Poossa Ideaparkissa Omat Tanssit -iltapäivän, jossa nähdään oppilaiden omia koreografioita.

Näytöksessä nähdään tanssi- ja sirkusnumeroita. Kaikilla tanssiopiston oppilailla 9-vuotiaista alkaen on ollut mahdollisuus tehdä itse, kaverin kanssa tai ryhmänä oma koreografia, jossa musiikkivalinnat ja puvustuskin on heidän omaa käsialaansa. Oppilaita halutaan tukea rakentamaan myös omaa liikekieltä ja soveltamaan jo opittuja asioita.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>