LeTo lopettaa nelosdivarin ällistelyn

Lempäälän Toivojen treeneissä säpinää piisaa. Kun hyvä harjoitustekeminen saadaan siirrettyä peleihin, alkavat niukat tappiot nelosdivarissa muuttua voitoiksi. Kuva: Antti Raunio

Lempäälän Toivojen treeneissä säpinää piisaa. Kun hyvä harjoitustekeminen saadaan siirrettyä peleihin, alkavat niukat tappiot nelosdivarissa muuttua voitoiksi. Kuva: Antti Raunio

Lempäälän Toivojen tie salibandyn nelosessa ei ole alkanut hurraahuutojen kailottamisella eikä voitonmaljojen skoolauksilla. Joukkue on kokenut nousijana sarjan tason pätevyyden, siitä tuorein todiste oli kaksi tappiota edellisessä sarjaturnauksessa.

– Paniikkinappulaan ei kajota, mutta sarjatason ihmettelyn aika saa luvan loppua nyt. Meillä on hyvä meno treeneissä päällä ja kova kisa pelipaikoista. Kun saamme treenitason siirrettyä peleihin, niin hyvää seuraa, latasi LeTo-ruoska Jussi-Pekka Okero madonlukumaisia mietteitä.

LeTo hävisi ensiksi Kyröskosken Ponnelle lukemin 6–9 ja samana päivänä Nokian KrP:n kakkossakille kirvelevästi 4–5.

– Kyröskoskea vastaan oma maalimäärä ilahduttaa, mutta päästimme omiin ihan liikaa palloja, ruoti Okero.

Enemmän LeTo-väkeä otti päähän tappio nokialaisille, sillä sitä peliä LeTo hallitsi ja kolisutteli kaikki mahdolliset maalitolpat ja ylärimat.

– Intoa oli, muttei taitoa. Nelosen tasolla on sellaisia kokeneita ja taitavia pelaajia, jotka rokottavat liiasta höntyilemisestä.

LeTo:n pelaajista nuorisokaarti etunenässään Aleksi Länsirinne, Lassi-Pekka Paloniemi ja Joona Rihkola ovat tehneet ennakkoluulotonta työtä ja ovat murtautuneet pelaavaan vakikokoonpanoon. Myös kakkossakista, joka pelaa Spiral-liigaa, on nousemassa nuoria haastajia, kuten Eino Kammonen, Valtteri Paukkuri sekä vähän kokeneempi Riku Nissilä. LeTo:n ykkösmies on kuitenkin ollut kokenut Timo Kalliomäki, jonka pistesaldo on kuusi maalia ja yksi syöttöä tähän asti käydyissä peleissä.

Nelosessa LeTo:n saldo on kaksi voittoa ja kolme tappiota. LeTo Akatemian eli kakkostiimin saldo Spiral-liigassa näyttää lukemia kaksi voittoa ja tasapeliä sekä kolme tappiota.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?