Juhlapeli sytytti yli puolituhantisen yleisön

Peliitat – LeKi 2 – 5
LeKi – Hokki 3 – 4 ja

Pelien henget: Kisan otteet Mestiksessä paranevat. Valmentaja Juha Juujärven lanseeraama kehityskäyrä ”kaksi askelta eteen, yksi taakse” on ottanut etenemisaskeleita. Joukkue pelaa suoraviivaisemmin ja selvästi taisteluhalukkaammin kuin muutama viikko sitten. Suuri vääryys ei olisi ollut, että viikon potiksi olisi tullut täydet kuusi pistettä.
Juujärven jupinat: – Mies se on hävinnytkin, nyt oli miehekäs esitys meiltä. Pelissä oli intohimoa ja uhrautuvaisuutta, kiitti Juha Juujärvi joukkojaan Hokki-ottelun jälkeen.
Juhlapeli onnistui: Mestis-joukkue juhlisti emoseura LeKi ry:n 110-vuotista taivalta kutsumalla kaikki ilmaiseksi katsomaan peliä Kajaania vastaan. Tempauas mahdollistui yhteistyökumppaneiden avulla ja kauden ennätysyleisöksi tuli 537 silmäparia. Toivottavasti mahdollsimman moni innostui laadukkaasta ja loppuun saakka jännittävästä pelistä ja ottaa tavakseen käydä Hakkarin hallissa useammakin kerran kauden aikana.
Jokisen maali huudatti: Kisa oli Hokkia vastaan häviöllä peliajan tikittäessä kohti loppuaan. Juujärvi otti rohkeasti molari Dominik Hrachovinan pois veräjän suulta ja komensi kuudennen kenttäpelaajan looraan. Kärsivällinen pyöritys palkittiin, kun ykköspakki Jimi Santala veti siniseltä tuimasti ja jostain väliin ilmestyi Markus Jokisen mailanvarsi. Kiekko sisään ja Hakkarissa huudettiin.
Masi palasi Kisaan: Tapparan sopimuspelaaja Masi Marjamäki palasi Kisan nuttuun, kun pitkän loukkaantumisen jälkeen pelituntuma ei Liigassa tahtonut löytyä. Marjamäen asennetta pitää ihailla, hän tulee Lempäälään pelaamaan tosissaan aina sata taulussa. Marjamäen saldo viikon peleissä oli maali ja syöttö.
Mitä seuraavaksi: Mestis jatkaa massiivisen runkosarjansa pyörittämistä Kisan osalta kolmella pelillä. Ensiksi lempääläiset matkaavat keskiviikkona Vantaalle, perjantaina saapuu TuTo Hakkariin ja itsenäisyyspäivää sarjakutonen Kisa juhlistaa Kouvolan-reissulla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?