Pori nurin futsalissa, mutta pääkapunkilaiset veivät pisteet

Futsalin ykkösdivisioonassa Loiske oli kahdesti tulessa kotiareenallaan Hakkarissa, kun se kohtasi ensiksi voitokkaasti Pori-futsalin ja tappiollisesti Helsingin Zenithin. Lukemat peleissä olivat Loiske – Pori 8 – 3 ja Loiske – Zenith 0 – 5. Sarjassa Loiske on viidentenä hiukan otettaan kärkeen menettäneenä, mutta kolmossija on vain pisteen päässä. Ykkösen voittaja nousee suoraan futsalin pääsarjaan ja sijoille kaksi ja kolme sijoittuneet pääsevät karsimaan noususta.
– Poria vastaan hallitsimme alusta loppuun. Zenith-ottelu sen sijaan alkoi ikävästi, kun vastustaja sai heti alussa johtomaaalin. Loistavan molarinsa johdolla Zenith ansaitsi voittonsa, meidän otteemme olivat aika väkinäisiä, kertasi Loiskeen valmentaja Janne Malmi käytyjä pelejä.
Pori-peli oli niin sanotusti taputeltu jo kahdeksassa minuutissa, kun Topi Viinamäen johdolla Loiske rallatti 4 – 0 johtoon. Viinamäki iski näistä kaksi maalia, Yasar Elbeller ja Jesse Kyrkkö tekivät maalit mieheen. Jatkossa Loiskeen ote hiukan löystyi, mutta voitto ei ollut uhattuna missään vaiheessa.
– Pelin isäntä oli hattutempun tehnyt Topi Viinamäki, myös Elbellerin kaksi tehtyä maalia ja viime kauden pistekunkku Mikko Järvisen kolme syöttöpistettä lämmittivät mieltä, jakoi Malmi kehuja.
Zenith-ottelussa Malmi sen sijaan ei suojattejaan kehunut, kun hän pyrki avausjakson aikalisällä herättämään uinuvaa Loisketta kovasanaisella puhuttelulla.
– Nehän suorastaan kävelevät meidän yli, keuhkosi Malmi, mutta turhaan. Pienestä piristymisestä huolimatta Loiske oli ainakin askeleen Zenithiä perässä oko 40 minuutin ajan.
– Koitin ensiksi ravistella sakkia hereille kovempiäänisesti ja jatkossa kehoitin heitä nauttimaan pelaamisesta, mutta nyt kumpikaan tyyli ei tehonnut.
Jesse Kyrkkö ja Markus Sairiala olivat Zenith-pelissä lähinnä omaa tasoaan.
Tämän vuoden puolella Loiske ei enää Hakkarissa pelaa, vaan matka jatkuu 13. joulukuuta Raumalle. Myös Loimaan-reissu on vielä edessä ennen joulua.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?