Kisan peli tökkii edelleen

Vasta 16-vuotias suurlupaus Patrik Laine on saanut Kisassa hyvää kokemusta miesten peleistä, mutta Mestiksen taso on nuorukaisellekin osoittautunut korkeaksi. Hyvästä yrittämisestä ja vahvasta kutihalukkuudesta huolimatta maaleja on syntynyt 20 ottelussa vain kolme.

Vasta 16-vuotias suurlupaus Patrik Laine on saanut Kisassa hyvää kokemusta miesten peleistä, mutta Mestiksen taso on nuorukaisellekin osoittautunut korkeaksi. Hyvästä yrittämisestä ja vahvasta kutihalukkuudesta huolimatta maaleja on syntynyt 20 ottelussa vain kolme.

KeuPa HT – LeKi 2 – 3 VL, LeKi – SaPKo 0 – 6

Pelien henget: Tähtäin oli kuuden pisteen viikossa, mutta vain kolmannes siitä eli kaksi pistettä jäi Kisan haaviin. Keuruulla mentiin klassista hurlumhei-kiekkoilua hurjasti koheltaen päästä päähän, mutta Lempäälässä Kisa jäi tyystin savonlinnalaisvieraittensa tahdista ja kärsi rökälehäviön. Keuruun-pelin sankarit olivat rankkarikisan ratkaissut Markus Jokinen ja loistavasti torjunut Aaro Peltonen.
Juujärven jupinat: – SaPKoa vastaan jäimme jalkoihin, vaikka kahden miehen pitkän ylivoiman alkuhetkillä saimmekin. Tilaa ja aikaa Hakkarin kaukalossa on vähän, tässä eivät varsinkaan nuoret pelaajamme tahdo pärjätä, myönsi valmentaja Juha Juujärvi, että kotiaskissa Kisan peli tökkii pahasti verrattuna vieraskaukaloihin.
Tilastot todistavat kotiahdingon: Tällä kaudella Kisa on koonnut 37 pistettä, joista 19 vierasta ja 18 kotona. Saldo on aika kummallinen, sillä useimmiten jääkiekossa kotikaukalon etu on kiistaton. Kaudella 2013 – 14 Kisan kotisaldo oli 12 voittoa ja 16 tappiota, joten Hakkarissa pakkasella ololla on jo valitettavaa perinnettä olemassa.
Missä luuraavat liiderit?: Juha Juujärvi peräänkuulutti SaPKo-ottelun jälkeisessä pressissä vaikeiden hetkien vastuunkantajien perään. Niitä ei nyt tahdo löytyä, vaikka esimerkiksi pakki Jimi Santala pelaa hyvällä tasolla pelistä toiseen. Moni pelaaja voi katsoa peiliin ja tehdä ryhtiliikkeen, kykyä ja taitoa nyky-Kisassa on paljon viime viikkoa parempaan. Katseet hakeutuvat ensi sijassa Miro Hoviseen, Sami Holappaan, Valentin Claireauxiin ja Toni Niemeeen sekä totta kai jokaiseen Liigasta tulevaan ”vahvistukseen”.
Paha jatko-ohjelma: Kisa kohtasi eilen kotiareenallaan KooKoon, josta peliraportti on luettavissa www.lvs.fi – sivustolla. Eikä tahti jatkossakaan helpotu, sillä ennen joulua Kisa matkaa vielä Mikkeliin ja joulun jälkeen vastaan marssivat TuTo ja toisen kerran Jukurit. Tästä neljän pelin ryppäässtä on raavittava pisteitä, jotta Kisa ei jumitu Mestiksen häntäpään vahdiksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>