Lempäälä jakoi kannustinpalkkioita 2 500 euroa

Lempäälä jakoi kannustinpalkkioita 2 500 eurolla. Kunnanhallitus on myöntänyt 500 euron suuruisen kannustinpalkkion kunnan ulkopuolisen rahoituksen hakemisesta Frescon Oy:lle, Antti Tammelalle, Tuula Linnusmäen ja Minna Saaren työryhmälle sekä Kirsti Kurosen, Tuula Linnusmäen ja Minna Murkan työryhmälle.

Frescon Oy:lle kannustinpalkkio myönnettiin kahdesta hakemuksesta. Yrityksen suunnitelmissa on kehittää pihkavoidetta ja kartoittaa edellytyksiä Ruotsin markkinoilletuloon. Antti Tammela suuntaa kannustinpalkkion musiikintutkimukseen, Tuula Linnusmäen ja Minna Saaren työryhmän summa kohdentuu Viimeiseen asti -tanssiteokselle ja Kirsti Kurosen, Tuula Linnusmäen ja Minna Murkan työryhmälle palkkio myönnettiin Aika on. On aika -näytelmäteoksesta.

Kunta myöntää kannustinpalkkioita, jotta hanketoimijat, yhdistykset ja yritykset hakisivat aktiivisesti Leaderin, Ely-keskuksen, Tekesin, eri ministeriöiden, säätiöiden, kulttuurirahastojen, taidetoimikuntien tai urheiluliittojen tukia, ja toteuttaisivat niitä onnistuneesti.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>