Lempäälä jakoi kannustinpalkkioita 2 500 euroa

Lempäälä jakoi kannustinpalkkioita 2 500 eurolla. Kunnanhallitus on myöntänyt 500 euron suuruisen kannustinpalkkion kunnan ulkopuolisen rahoituksen hakemisesta Frescon Oy:lle, Antti Tammelalle, Tuula Linnusmäen ja Minna Saaren työryhmälle sekä Kirsti Kurosen, Tuula Linnusmäen ja Minna Murkan työryhmälle.

Frescon Oy:lle kannustinpalkkio myönnettiin kahdesta hakemuksesta. Yrityksen suunnitelmissa on kehittää pihkavoidetta ja kartoittaa edellytyksiä Ruotsin markkinoilletuloon. Antti Tammela suuntaa kannustinpalkkion musiikintutkimukseen, Tuula Linnusmäen ja Minna Saaren työryhmän summa kohdentuu Viimeiseen asti -tanssiteokselle ja Kirsti Kurosen, Tuula Linnusmäen ja Minna Murkan työryhmälle palkkio myönnettiin Aika on. On aika -näytelmäteoksesta.

Kunta myöntää kannustinpalkkioita, jotta hanketoimijat, yhdistykset ja yritykset hakisivat aktiivisesti Leaderin, Ely-keskuksen, Tekesin, eri ministeriöiden, säätiöiden, kulttuurirahastojen, taidetoimikuntien tai urheiluliittojen tukia, ja toteuttaisivat niitä onnistuneesti.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>