Ekoteko-palkinto Kiillolle

Kiilto Oy:n toimitusjohtaja Antti Nieminen (vas.), Kiilto Oy:n teknologiajohtaja, ympäristö- ja turvallisuusvastaava Mikko Viljanmaa sekä Lempäälän kunnan kestävän kehityksen työryhmän puheenjohtaja Saana Raatikainen.

Kiilto Oy:n toimitusjohtaja Antti Nieminen (vas.), Kiilto Oy:n teknologiajohtaja, ympäristö- ja turvallisuusvastaava Mikko Viljanmaa sekä Lempäälän kunnan kestävän kehityksen työryhmän puheenjohtaja Saana Raatikainen.

Lempäälän kunnan kestävän kehityksen työryhmä luovutti 18. joulukuuta Lempäälän vuoden 2014 Ekoteko-palkinnon Kiilto Oy:lle.

Valintaansa työryhmä perusteli sillä, että kesällä 2014 Kiilto Oy:n henkilökunta osallistui hyväntekeväisyyteen parantamalla Lempäälän Himminkodon pihaympäristöä viihtyisämmäksi ja turvallisemmaksi vanhuksille. Kunnan kestävän kehityksen työryhmän mielestä teko on konkreettinen ja hieno osoitus Kiilto Oy:n yhteiskuntavastuusta ja sosiaalisesti kestävän kehityksen edistämisestä.

Työryhmä kiinnitti huomiota myös Kiilto Oy:n pitkäjänteiseen työhön tuotteiden ja prosessien kehittämisessä ympäristömyötäisemmiksi. Kiilto Oy on panostanut ympäristö- ja turvallisuusluokituksiin. Kiitoksen ansaitsee myös tehtaan siisti ympäristö.

Kestävän kehityksen työryhmän puolesta kunniakirjan ottivat vastaan toimitusjohtaja Antti Nieminen ja teknologiajohtaja Mikko Viljanmaa. Kunniakirjan luovuttivat työryhmän puheenjohtaja valtuutettu Saana Raatikainen ja työryhmän sihteeri ympäristöpäällikkö Tiia Levonmaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?