Yhteistyötä valmistellaan eri tahoja kuullen

Lempäälän kunnan sivistyslautakunta on käsitellyt johtokuntien toimintaa osana kunnan hallinto- ja johtosääntöjen päivitystä. Riitta Mäkisen kirjoituksessa Lempäälän-Vesilahden Sanomissa 17. joulukuuta mainitun johtokuntien kehittämistyöryhmän loppuraportti annettiin työryhmän puheenjohtaja Riitta Mäkisen toimesta sivistyslautakunnan kokouksessa 13.10.2014.

Sivistyslautakunta päätti yksimielisesti esittelijän muutetun päätösehdotuksen mukaisesti seuraavasti: ”Nykyiset johtokunnat jatkavat toimintaansa 31.12.2015 asti. Tämän toi­min­ta­kau­den aikana kasvatus- ja opetuslautakunta valitsemiensa lau­ta­kun­nan jäsenten ja lähidemokratiatoimikunnan yhteistyönä kehittää kun­ta­stra­te­gian mukaisia matalan kynnyksen vai­kut­ta­mis­mah­dol­li­suuk­sia kotien sekä kasvatus- ja opetuspalvelujen välisen yhteistyön tueksi. Sivistyslautakunta pyytää lähidemokratiatoimikunnan lausunnon asiasta jat­ko­val­mis­te­lun pohjaksi.”

Virallinen valmistelu johtokuntienkin osalta jatkuu tämän pohjalta osallistaen eri tahoja kuullen myös varhaiskasvatuksen sivistystoimeen siirtymiseen myötä. Tavoitteena on kaikissa olosuhteissa ja toimielimissä tukea hyvää ja toimivaa yhteistyötä kotien kanssa – yhteisellä asialla tässä ollaan.

 

Jaakko Hautamäki

sivistyslautakunnan puheenjohtaja

Nina Lehtinen

sivistysjohtaja, esittelijä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?