Loiskeelta väkevä startti vuodelle 2015

Pitkä matka Pohjois-Karjalan Joensuuhun ei liiemmälti kangistanut Sääksjärven Loiskeen futsalmiehistöä, vaan joukkue rallatteli iloiseen 7 – 3 (4-3)-voittoon ykkösdivariottelussa paikallista Riverballia vastaan. Hiukan nahkean avausjakson jälkeen Loiske sai turboruuvin päälle toisella 20-minuuttisella.
– Toisella jaksolla parketilla oli vain yksi joukkue ja se oli Loiske, iloitsi joukkueensa väkevästä esityksestä valmentaja Janne Malmi.
Alkuun maaleja tehtiin vuoron perää, puolustamistarkkuus unohtui molemmilta joukkueilta. Jesse Kyrkön, Otso Suonpään, Ilkka Leppäsen ja Tommi Aholan osumilla Loiske pääsi tauolle maalin edulla.
– Joukkueesta huokui peli-ilo jälkimmäisellä puolikkaalla. Valmennuksen kannalta iloinen asia oli, että jokaiseen seitsemään maaliin saatiin eri tekijäkin.
Loiskeen voiton vahvistivat toisen jakson maaleillaan Yasar Elbeller, Teemu Heinonen ja Markus Sairiala.
Sarjataulukossa Loiskeen asetelma on herkullinen. Kolmossijaa miehittävä Loiske on viisi pistettä edellä nelosena olevaa FC Raumaa. Divisioonan ykkönen siis nousee suoraa futsalin pääsarjaan, kakkonen ja kolmonen karsivat pääsystä aurinkoon. Loiske jatkaa pelejään seuraavaksi kohtaamalla tiistaina 13. tammikuuta tamperelaisseura VehU:n Hakkarissa.
– Tällainen peli-ilme kuin Joensuussa nähtiin saadaan säilytettyä, niin kevätkierrosta voi odottaa varsin levollisin mielin, tiivisti Janne Malmi joukkueensa mietteet vuoden 2015 alussa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?