Kolme autoa yhteen Vesilahdentiellä

Maanantaina 5. tammikuuta kello 13.30 tapahtui Lempäälässä Vesilahdentiellä kolme auton ketjukolari, joka sai alkunsa kun perässä tullut törmäsi edellään jarruttaneeseen ajoneuvoon. Tien pinta oli tapahtuma-aikaan jäinen.

Vuonna 1991 syntyneen miehen kuljettama Ford-merkkinen henkilöauto törmäsi edellään jarruttaneen, vuonna 1959 syntyneen naisen ohjaaman henkilöauton perään sillä seurauksella, että se ajautui edellään kääntyvän pakettiauton perään. Sitä kuljetti vuonna 1934 syntynyt lempääläläismies.

Kolarista ei aiheutunut henkilövahinkoja.

– Kyseisessä paikassa on sattunut useita vähältä piti tilanteita kesäkelilläkin ohittavien autojen käyttäytymisen johdosta, sanoo kolarissa mukana ollut lempääläläismies, jonka kuljettama pakettiauto lennähti törmäyksen johdosta vastaantulevien puolelle, mutta onneksi niin, että vastaan tulleet autot olivat ehtineet tilanteesta ohi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?