Kunta takaamassa Länsi-Vesilahden VPK:n lainaa

Vesilahden kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kunta antaa Länsi-Vesilahden VPK:lle 400 000 euron omavelkaisen takauksen.

Länsi-Vesilahden VPK on aikeissa rakentaa omarahoitteisesti uusi paloasemarakennus. Nykyinen asemarakennus on tullut tiensä päähän. Uusi rakennus tulisi Ylänarvantien ja Vesilahdentien risteykseen, josta VPK:lla on tontti ostettuna.

Ostittain kaksikerroksisen rakennuksen kerrosala on hieman yli 300 neliötä.

Kustannusarvio on noin 400 000 euroa, ja VPK:n tarkoituksena on ottaa saman verran maksimissaan lainaa 20 vuoden maksuajalla. VPK hakee myös Palosuojelurahastolta avustusta, jota voidaan myöntää maksimissaan 40 prosenttia rakennuskustannuksista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?