Moision joukkue koulujenvälisten mestariksi

Keskiviikkona 28. tammikuuta pelattiin Lempäälän perinteiset alakoulujen koulujenväliset jääkiekkokisat. Mukana olivat Lempäälän isot koulut sekä Terraariokoulut yhteisjoukkueella. Mestariksi pelasi viime vuoden tapaan Moision koulu neljällä voitolla. Hopeaa saavutti Lempoisten koulu kolmella voitolla ja pronssia otti Sääksjärven koulu. Kulju oli neljäs ja Terraariot sijalla viisi.

Moision voitokkaassa joukkueessa pelasivat maalivahti Miko Heikkilä, kenttäpelaajat Joona Lehmus, Oskari Luoto, Aku Hämäläinen, Eemeli Österlund, Arttu Haapamäki, Teo Liuko, Artturi Kupi, Lassi Lehto, Aapo Nokkala ja Leo Lehtilä. Joukkueen valmentajana toimi Mikko Leino.

Yksi kommentti

  1. Teemu Lehtilä

    Onnittelut Moision joukkueelle!
    Jäätävä esitys. Voisi lähteä haastamaan vaikka Tampereen koulutkin….

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?