Uusia sisäliikuntatiloja tulossa käyttöön

Lempäälän vapaa-aikalautakunta on hyväksynyt kunnan sisäliikuntatilojen jakoperusteet, jotka koskevat sisäliikuntatilojen ilta- ja viikonloppukäyttöä.

Ohjeellisten linjausten mukaisesti liikuntakoordinaattori ohjaa ilta- ja viikonloppukäyttöön tarkoitettujen sisäliikuntatilojen käyttöä Lempäälässä. Liikuntakoordinaattori myöntää sisäliikuntatilojen vakituiset ja tilapäiset käyttövuorot.

Kunnan sisäliikuntatiloissa on tapahtumassa muutoksia uusien toimintatilojen myötä. Vuoden 2015 syksyllä otetaan käyttöön Lempoisten koulun uusi liikuntahalli ja kuntosali sekä vuonna 2017 Tredun uusi liikuntasali ja kuntosali.

Harmonisointia
kaupunkiseudulla

Kunnan vapaa-aikalautakunta on päättänyt, että avustusohjeet liikunta- ja nuorisotoimintaan uusitaan vuodesta 2016 alkaen siten, että uudistuksessa otetaan huomioon avustusperiaatteiden yhtenäistäminen kaupunkiseudulla.

Avustusohjeiden uusinnassa kuullaan paikallisia seuroja ja yhdistyksiä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?